جمعه 08 اسفند 1404 - Fri 27 Feb 2026
  • مربی ترک هواداران استقلال را نگران کرد

  • عراقچی: این یک جنگ ویرانگر خواهد بود /عمان: تلاش‌ها با جدیت ادامه دارد +فیلم

  • سکوتی که شکست و هزینه‌ای که آغاز شد

  • جزییات پیشنهاد امروز ایران در مذاکرات هسته‌ای

  • عراقچی‌ از اختیار کافی برای این توافق برخوردار است

  • من راه عشق و شهادت را رفتم +عکس

  • مقصدی رویایی برای طبیعت‌گردان / عکس

  • عمان: مذاکره کنندگان از ایده‌ها استقبال کردند

  • شاه‌پانزه این طوری توی ۵ سال رنگ عوض کرد /فیلم

  • تناقض‌گویی مقامات آمریکا شک و شبهه‌ها را نسبت به قصد و نیت واقعی آن‌ها بیشتر می‌کند+فیلم

  • بیزاتی به کادرفنی استقلال اضافه شد

  • اختلاف در اپوزیسیون بالا گرفت

  • ایران به هلند اعتراض کرد

  • پروژه اینترنشنال برای عادی‌سازی تجزیه‌طلبی + عکس و فیلم

  • 3 دانشجوی متخلف دانشگاه تهران موقتاً تعلیق شدند

  • عیدی بازنشستگان قبل از نیمه اسفند پرداخت می شود؟

  • عضو مسلمان کنگره آمریکا: نه به جنگ با ایران

  • تبریک رمضان توسط باشگاه‌های اروپایی

  • روایت‌های بصری از تغییرات اجتماعی / عکس

  • برگشت مهاجم خارجی استقلال به این تیم

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 420146
    تاریخ انتشار: 08/اسفند/1404 - 14:36

    قیمت جهانی نفت امروز 1404/12/8

    قیمت هر بشکه نفت برنت دریای شمال امروز با 8 سنت معادل 0.11 درصد افزایش به 70 دلار و 83 سنت رسید.

    قیمت جهانی نفت امروز 1404/12/8

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ،

    قیمت نفت در روز جمعه اندکی افزایش یافته ولی در آستانه ثبت یک کاهش هفتگی قرار دارد.  آمریکا و ایران مذاکرات هسته‌ای را تمدید کردند و از نگرانی‌ها درباره بروز درگیری احتمالی که می‌تواند عرضه نفت را مختل کند کاسته شده است. هم‌زمان انتظار می‌رود ائتلاف اوپک‌پلاس افزایش تولید را در نشست روز یکشنبه خود از سر بگیرد.

     

    قیمت هر بشکه نفت برنت دریای شمال امروز با 8 سنت معادل 0.11 درصد افزایش به 70 دلار و 83 سنت رسید. نفت وست تگزاس اینترمدیت آمریکا هم با 13 سنت معادل 0.20 درصد افزایش، 65 دلار و 34 سنت معامله میشود.

     

    در معاملات هفتگی، نفت برنت در آستانه یک کاهش 1.8 درصدی قرار گرفته و نفت آمریکا هم حدود 2.2 درصد افت هفتگی را تجربه می‌کند. این کاهش قیمت‌ها بخشی از رشدهای هفته گذشته را خنثی می‌کند.

     

    تحلیلگران عقیده دارند معامله‌گران پیش از تعطیلات آخر هفته در وضعیت «انتظار و مشاهده» قرار دارند. از یک سو تنش‌ها با ایران ادامه دارد و از سوی دیگر نشست اوپک‌پلاس در روز یکشنبه با احتمال افزایش تولید در پیش است.

     

    آمریکا و ایران در روز پنج‌شنبه در ژنو گفت‌وگوهای غیرمستقیم درباره اختلافات طولانی‌مدت هسته‌ای برگزار کردند.

     

    در جریان مذاکرات، پس از انتشار گزارش‌هایی مبنی بر توقف گفت‌وگوها به دلیل اصرار آمریکا بر «غنی‌سازی صفر» اورانیوم توسط ایران و همچنین درخواست تحویل تمامی ذخایر اورانیوم 60 درصد غنی‌شده به آمریکا، قیمت نفت بیش از یک دلار در هر بشکه افزایش یافت.

     

    با این حال، پس از آنکه میانجی عمانی اعلام کرد دو طرف در مذاکرات پیشرفت‌هایی داشته‌اند، قیمت‌ها کاهش یافت.

     

    سید بدر البوسعیدی، وزیر خارجه عمان، اعلام کرد دو طرف قصد دارند مذاکرات را از سر بگیرند و نشست‌های فنی در سطح کارشناسی هفته آینده در وین برگزار خواهد شد.

     

    برخی تحلیلگران می‌گویند لحن مذاکرات نشان می‌دهد دو طرف تمایلی به عقب‌نشینی ندارند.

     

    همچنین منابع اعلام کردند اوپک و متحدانش در ائتلاف اوپک‌پلاس احتمالاً  137 هزار بشکه‌ در روز افزایش تولید را برای ماه آوریل در نشست اول مارس بررسی خواهند کرد. این گروه در سه‌ماهه نخست سال افزایش تولید را متوقف کرده بود.

     

    نظرات بینندگان
    نظرات شما